top of page
schema_barn-ungd_VT-2024_webb.png

INOMHUSTRÄNING FÖR BARN/UNGDOM!


Hopprepsträning (nybörjargrupp från 7 år och fortsättningsgrupp):

Var? I Johan Skytteskolans gympasal.
När? Nybörjargrupp tisdagar kl 19-20 och fortsättningsgrupp tisdagar kl 20-21.
Vad? Kul och kreativ hopprepsträning med både enkelrep och dubbelrep till musik. Vi tränar konster och trick inne i repet, omväxlande förflyttningar och även trick med repen.

 

Idrotta mer (7-10 år):

Var? I Johan Skytteskolans gympasal.
När? Torsdagar kl 19-20.
Vad? Idrotta mer är en aktivitet för dig i åk 1-4 som gillar att röra på dig och ha kul. Vi testar gymnastik, hinderbanor, dans, bollsport och olika lekar.

Familjegympa (3-6 år):

Var? I Johan Skytteskolans gympasal.
När? Tisdagar kl 18-19.

Vad? Passet är för barn 3-6 år med medföljande vuxen. Vi klättrar och hoppar i roliga hinderbanor (som vi vuxna bygger tillsammans), leker rörelse- och bollekar och rör oss till musik. Fokus ligger framför allt på rörelseglädje men barnen övar samtidigt på motoriska färdigheter, exempelvis balans, och sociala och personliga aspekter som att visa hänsyn till kompisarna och att våga göra nya saker.

Fullsatt

Fullsatt

Älvsjögympan får utdelning från Kronfågels "Rätt till rörelse"!

Rätt till rörelse är ett projekt av Kronfågel och som stöttar föreningar som jobbar för att fler barn och unga ska få leva ett aktivt liv.

Vi jobbar för att erbjuda barn och unga möjlighet att prova på olika typer av idrotter och att träna tillsammans med andra, oavsett ambitionsnivå. Vi vill vara ett alternativ till den mer tävlingsinriktade föreningsverksamheten som ofta kräver att man tränar flera gånger i veckan och utöver det spelar match.

Nu kan vi stolt berätta att vi har fått utdelning från Rätt till rörelse för vårt arbete med att alla ska känna rörelseglädje och inkludering i vår förening.

Med hjälp av stödet från Rätt till rörelse och Kronfågel kommer vi att kunna utbilda och fortbilda våra ledare för att erbjuda träning av högsta kvalité samt starta nya grupper så att ännu fler kan delta.

fc7790f6-3625-4ea2-b8b3-65aa213a3f26.JPG
RTR_logo_placeholder.jpg
bottom of page